Τα ρεζιλίκια τους συνεχίζονται!

Unknown-3.jpeg
Να απομονώσουμε κάθε λογής μορφονιούς, εργοδοτικούς και κυβερνητικούς συνδικαλισταράδες  

Δεν πρόλαβε καν τις 500 επισκέψεις η προηγούμενη ανάρτηση η σχετική με τα ασυμάζευτα του ΣΙΕΒΕ και μια ανοιχτή επιστολή της ΠΟΙΕ ήρθε να την επιβεβαιώσει μέχρι κεραίας.

Η επιστολή αναφέρει:

«Με κατάπληξη πληροφορηθήκαμε από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την δημιουργία «νέας» ομοσπονδίας φαρμάκου με τον διακριτικό τίτλο ΠΟΣΥΦΕ-ΣΕΚ η οποία φέρει την υπογραφή των Προέδρων των Συλλόγων της Θράκης , της Καβάλας – Δράμας – Σερρών, και   των  Φαρμακοϋπαλλήλων Έβρου και Αργολίδας, μελών της Ομοσπονδίας.»

Τους παρατάνε ακόμα και οι στενότεροι φίλοι τους που είναι βέβαια το ίδιο ένοχοι και στη συνείδηση μας δεν πρόκειται ποτέ να ξεπλυθούν. Συνεχίζουν επίσης, το ίδιο τροπάρι, ένα τροπάρι που το έμαθαν από τότε που με διάσπαση έφυγαν από την ΟΕΦΣΕ για να φτιάξουν το κομματικό μαγαζάκι που ονόμασαν Ομοσπονδία Ιατρικών Επισκεπτών.

Ας βγάλουμε όλοι τα συμπεράσματα μας.

Η ΟΕΦΣΕ και οι ταξικές δυνάμεις από χρόνια έχει επισημάνει το ρόλο τους, έχουν αποκαλύψει τα κομματικά τους παιχνίδια την εργοδοτική τους στάση και την εκκωφαντική ανυπαρξία τους σε κάθε αγώνα των εργαζομένων.Στάθηκαν πάντοτε κολαούζοι της ξεπουλημένης ΓΣΕΕ.Τελείωσαν!

Συνάδελφοι,συναδέλφισες

Συσπειρωθείτε γύρω από το Συνδικάτο και την Ομοσπονδία μας. Ελάτε να συζητήσουμε να πούμε θαρρετά τη γνώμη μας. Τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν στις τηλεοράσεις ,στα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Τα πράγματα τα βλέπουμε κάθε μέρα, στη δουλειά , στους δρόμους, στο σπίτι μας. Οι κινητοποιήσεις τους στριμώχνουν, βλέπουν πως υπάρχει διάθεση να μην αποδεκτούν οι εργαζόμενοι νέες θυσίες.

Ας κάνουμε το βήμα!

Advertisements