ΣΕΤΗΠ: Πέτυχε την επαναπρόσληψη εργαζόμενου στην εταιρεία «Retail Link»

retail-link-kinhtopoihsh-3.jpg
Από την κοινητοποίηση του Σωματείου

Άλλη μια νίκη των ταξικών σωματείων!

Δεκάδες είναι οι περιπτώσεις όπου αποδείχτηκε πως  όταν τα σωματεία είναι μαζικά, δηλαδή όταν συμμετέχουμε όλοι στη δράση τους και παρεμβαίνουμε δυναμικά, μετράμε νίκες.Είναι μια είδηση που προφανώς δεν θα δείτε ή θα ακούσετε για αυτήν από τα μμε τους γιατί θέλουν να καλλιεργούν την ηττοπάθεια και τον ατομικισμό.

Κανένας μόνος του!

Η επαναπρόσληψη εργαζόμενου στην εταιρεία πληροφορικής «Retail Link», θυγατρική της «Entersoft», ήταν το αποτέλεσμα της μαζικής παράστασης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε τη Δευτέρα το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Αττικής (ΣΕΤΗΠ) έξω από τα γραφεία της εταιρείας.

Η απόλυση του εργαζόμενου είχε γίνει την περασμένη βδομάδα.

Όπως σημειώνει το ΣΕΤΗΠ, «ο συνάδελφος από αύριο (σ.σ. σήμερα) θα είναι κανονικά πίσω στην εργασία του! Η μαζική και δυναμική κινητοποίηση του συνδικάτου μας, η ανταπόκριση που είχε από το σύνολο των εργαζομένων στην εταιρεία, η αλληλεγγύη που εκφράστηκε από την Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας, είχαν αποτέλεσμα! Δεν σταματάμε σήμερα, κλιμακώνουμε, συνεχίζουμε. Καμία απόλυση – καμία ώρα απλήρωτης εργασίας».

«Ο μόνος τρόπος που μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα είναι η μαζική κι οργανωμένη δράση, η ρήξη κι ανατροπή», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας προσθέτοντας ότι «Τίποτα δεν τέλειωσε! Κάθε κερδισμένο βήμα πρέπει να γίνει το θεμέλιο για το επόμενο! Κλιμακώνουμε, συνεχίζουμε τον αγώνα! Καμία απόλυση – καμία ώρα απλήρωτης εργασίας!».

Πηγή

Advertisements