Από τη σημερινή κινητοποίηση των εργαζομένων

thessalonikh-pame-apergiakh-sygkentrosh-19.jpg

Με μαζική συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου και στη συνέχεια με πορεία που κατέληξε στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης σωματεία και συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ έστειλαν μήνυμα κλιμάκωσης του αγώνα ενάντια στην αντιασφαλιστική λαίλαπα που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση.

Η συνέχεια αύριο στις 19.00 στο άγαλμα Βενιζέλου

Να μην λείψει κανείς.Η απόσυρση του «νόμου-λαιμητόμου» είναι δική μας υπόθεση. Είναι ευθύνη του καθενός μας ξεχωριστά απέναντι στον εαυτό και την οικογένεια μας. Κανένας δεν θα μας σώσει , κανένας δεν θα μας πάρει από το χέρι να μας δώσει πίσω τον κομμένο μισθό ,την κουτσουρεμένη σύνταξη ή να πληρώσει τη δόση για το δάνειο από ένα μισθό που δεν φτάνει παρά για τα απολύτως απαραίτητα.

Κανένας από αυτούς που επέλεξαν συνειδητά να απέχουν «επειδή οι απεργίες δεν καταφέρνουν τίποτα» δεν εξασφαλίζει τη δουλειά του, δεν εξασφαλίζει το ψωμί του.Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, πως αν και από μόνη της μια απεργία δεν φτάνει αφού χρειάζεται οργάνωση και ταξικός προσανατολισμός-συνεχής αγώνας, η απεργία είναι ένα μέσο ισχυρό συνάδελφοι που το φοβούνται για αυτό απειλούν και προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν.

Συνειδητά συνάδελφοι να ξεπεράσουμε το φόβο, να ξεχάσουμε τις ψεύτικες ελπίδες που μας τάζουν-ο ένας χειρότερος από τον άλλον-και συνειδητά να φτιάξουμε την δική μας ελπίδα για αύριο.Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και οι δικαιολογίες περίσσεψαν.

Όλοι στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας!

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Όταν…σύνδεσμος

Advertisements