Το Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου Καλλυντικού και Συναφών Επαγγελμάτων χαιρετίζει και συμπαρίσταται στη μεγάλη πορεία του Δήμου Πατρέων Κατα της Ανεργιας

Τη στήριξή τους στην πορεία Πάτρα – Αθήνα για την ανεργία εκφράζουν Συνδικάτα από την Κολομβία, μέλη της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.

Σε μήνυμά τους στέλνουν την αγωνιστική αλληλεγγύη των εργαζομένων και των συνταξιούχων στηρίζοντας την πρωτοβουλία που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων με το σύνθημα «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα» προσθέτοντας ότι «γνωρίζουμε ότι ο λαός της Ελλάδας δεν παραιτείται μπροστά στα κελεύσματα των καπιταλιστών και της ΕΕ».image.png

Τη στήριξή τους στην πορεία Πάτρα – Αθήνα για την ανεργία εκφράζουν Συνδικάτα από την Κολομβία, μέλη της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.

Σε μήνυμά τους στέλνουν την αγωνιστική αλληλεγγύη των εργαζομένων και των συνταξιούχων στηρίζοντας την πρωτοβουλία που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων με το σύνθημα «Δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα» προσθέτοντας ότι «γνωρίζουμε ότι ο λαός της Ελλάδας δεν παραιτείται μπροστά στα κελεύσματα των καπιταλιστών και της ΕΕ».

image.png

Κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία και τους φορείς να συμμετέχουν μαζικά στη μεγάλη πορεία κατά της ανεργίας που διοργανώνει ο Δήμος Πατρέων, απευθύνει το Σωματείο Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Σικυωνίων (Κιάτου).

Όπως επισημαίνει: «Απέναντι σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα που μας αγγίζει όλους, τσακίζει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων και υπονομεύει το μέλλον της νεολαίας, των παιδιών μας, δεν μπορούμε να μείνουμε παρατηρητές και απαθείς». Σε άλλο σημείο τονίζει ότι: «Ο αγώνας των ανέργων είναι και δικός μας αγώνας.

image.png

Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στην ΕΡΤ1

Advertisements